Efter 10 års bedrägeri, letv och Jia Yueting var var och en böter 241 miljoner yuan

Släpp tid: 2021-06-28 17:45:33  träffar: 21

. APRIL 12, meddelade Letv att det hade mottagit det"administrativa straffbeslutet"från Beijing Securities Regulatory Bureau, som införde en total böter på 241 miljoner yuan på letv och 241 miljoner yuan på Jia Yueting för ekonomiskt bedrägeri i tio På varandra följande år från 2007 till 2016.

Ten Total böter och Jia Yueting är mindre än 500 miljoner yuan, vilket inte är den högsta på rekord för CSRC.in januari, Jiuding Group och Jiuding Innehav böts totalt över 600 miljoner yuan om misstanke om olaglig informationsupplysning och värdepappershandel med andra människor' s konton.

, Lin Jun, ordförande i Guangxi Mingli Group, och andra Binades totalt ca 1,76 miljarder yuan för att manipulera Mingli-aktier.

however, på grund av min popularitet och Jia Yueting, lockade böterna fortfarande uppmärksamhet. Det var en varm sökning på Weibo. Netizens var mycket bekymrade över Jia Yueting, som är i ett främmande land, men kommer tillbaka till Kinanästa vecka, skulle betala böterna.&#-jia, som har 16,39 miljoner anhängare på Weibo, hade inte kommenterat Bra som Press Time.

his senaste röst kom den 1 april,när han tillkännagav utnämningen av FF-motorerna


39;nio

member styrelse. \\n \\n \\n \\n \\n

Tidigare: Den japanska sidan ska inte start...

Nästa: Anti-monopol böter på 764 miljo...