En introduktion till kondensatorn

Släpp tid: 2021-06-28 17:43:58  träffar: 8

NA kondensator är en elektricitet-holding enhet bestående av tvånära ledare Sandwiced mellan en icke-ledig dielektrisk.its Kapacitet att hålla avgiften hänvisas ofta till helt enkelt som kapacitans, betecknad med bokstaven C.cApacitor är en av de mest använda elektroniska komponenterna i elektronisk utrustning. Det används i stor utsträckning i kretsavskiljning, koppling, bypass, filtrering, tuningslinga, energikonvertering, kontroll och så vidare.

definition: består av två metallelektroder sandvätska mellan ett lager av isolerande dielektriska.when En spänning appliceras mellan de två metallelektroderna, laddas laddningen på dem, så en kondensator är ett energilagringselement.any av två ledare isolerade från varandra ochnära varandra, som bildar en kondensator.The parallellplatta kondensatorn består av kondensatorns och den dielektriska.

-. Den har laddningens egenskaper och förhindrar att DC-strömmen strömmar genom, vilket möjliggör förmågan hos AC-strömmen genom.

2. I samband med laddning och urladdning har laddningen på de två plattorna ackumuleringsprocessen, det vill säga spänningen har etableringsprocessen, därför kan spänningen på kondensatorn inte plötsligt förändras.

capaste laddning : De två plattorna har samma mängd heterogen laddning, det absoluta värdet av laddningen av varje platta kallas laddning av kondensatorn.

capacitor ladda: de positiva ochnegativa laddningarna vid polerna av a Kondensatornneutraliseras genom en ledning.

DURE UTGÅNG, en kort ström genereras på ledningstråden.

The en kondensators reaktans är omvänd proportionell mot dess frekvens och kapacitet.

that är , analysen av kapacitiv reaktans på frekvensen av signalen, kapacitetsstorleken.


\\n \\n

Tidigare: De senastenyheterna om filmkonden...

Nästa: SpaceX 6-03 sprängde av